Spésifikasi Constant speed (R22, LSS 50Hz)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model ISPA
    cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 50Hz 1Φ, 220 / 240V SQ SQ038PA 30.800 9.027 2.860 10,8 3,17
    SQ042PA 34.200 10.023 3.138 10,9 3,19
    SQ042PB 34.200 10.023 3.138 10,9 3,19
    SQ042PC 34.300 10.053 3.295 10,4 3,05
    3Φ, 380 / 420V SQ SQ042YA 34.000 9.965 3.148 10,8 3,17
    SB SB061YA 50.800 14.889 4.660 10,9 3,19
    SBA SBA049YA 40.900 12.000 3.466 11,8 3,46
    SBA049YB 40.900 12.000 3.556 11,5 3,37
    SBA052YA 43.700 12.808 3.703 11,8 3,46
    SBA052YB 42.500 12.456 3.829 11,1 3,25
    SBA054YA 45,000 13.188 3.810 11,8 3,46
    SBA057YA 47.600 13.950 4.033 11,8 3,46
    SBA057YB 47.600 13.950 4.140 11,5 3,37
    SBA061YA 50.700 14.859 4.296 11,8 3,46
    SBA061YB 49.200 14.420 4.393 11,2 3,28
    SBA061YM 50.500 14.800 4, 400 11,5 3,36
    SBB SBB052YA 43.800 12.837 3.590 12.2 3,58
    SBB052YB 43.700 12.807 3.703 11,8 3,46
    SR SR049YA 41.500 12.163 3.807 10,9 3,19
    SR055YA 46.500 13.628 4.227 11 3,22
    SR061YA 49.500 14.508 4,500 11 3,22
    SR073YA 58.500 17.145 5.320 11 3,22
    SR081YA 64.000 18.757 5.981 10.7 3,14

    The LG Gulung compressor geus dirancang pikeun aplikasi AC komérsial padumukan jeung lampu jeung téhnologi canggih na. Sanggup ngamangpaatkeun rupa-rupa refrigerants, dioptimalkeun pikeun 15+ aplikasi SEER sarta ogé anjeun bakal bisa ngalaman téhnologi unik kayaning HiPORdina Sistim VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    图片 72图片 6

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    IMG_1936

    cof


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!