Spésifikasi-Constant speed (R22, 1Piston 60Hz 1Φ)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model cooling Capaciy ngasupkeun EER Pulisi Test
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W Kondisi
    R22 1piston 60Hz 1Φ, 115V QA QA064C 4.450 1.304 460 9,67 2,83 ASHRAE
    QA075C 5.250 1.538 477 11,01 3,23 ASHRAE
    QA086C 6.070 1.779 590 10,29 3,01 ASHRAE
    QA104C 7.250 2.125 670 10,82 3,17 ASHRAE
    QA110C 7.885 2.311 725 10,88 3,19 ASHRAE
    QA114C 7.950 2.330 736 10,8 3,17 ASHRAE
    QA125C 9.000 2.637 857 10,5 3,08 ASHRAE
    QK QK125C 8.790 2.576 814 10,8 3,16 ASHRAE
    QK134C 9.400 2.755 854 11,01 3,23 ASHRAE
    QK141C 9.900 2.901 900 11 3,22 ASHRAE
    QK145C 10.200 2.989 927 11 3,22 ASHRAE
    QK156C 11.150 3.267 1.014 11 3,22 ASHRAE
    QK164C 11.650 3.414 1.059 11 3,22 ASHRAE
    QK173C 12.300 3.604 1.153 10,67 3,13 ASHRAE
    QK182C 12.690 3.719 1.212 10,47 3,07 ASHRAE
    QK189C 13.250 3.883 1.293 10,25 3 ASHRAE
    QK191C 13.600 3.985 1.259 10,8 3,17 ASHRAE
    QK208C 15.000 4.396 1.415 10,6 3,11 ASHRAE
    1Φ, 220V QA QA104G 7.150 2.095 662 10,8 3,17 ASHRAE
    QA114G 7.890 2.312 730 10,81 3,17 ASHRAE

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    GMCC1

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    IMG_1932cofck0J2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!