Spésifikasi-Constant speed (R22, 1Piston 60Hz 1Φ)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model cooling Capaciy ngasupkeun EER Pulisi Test
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W Kondisi
    R22 2piston 50Hz 1Φ, 200 / 220V QPT QPT442J 26.880 7.877 2.400 11,2 3,28 ASHRAE
    1Φ, 220V QJT QJT310H 18.000 5.275 1.650 10,91 3.2 ASHRAE
    1Φ, 220 / 240V QKT QKT222P 13.000 3.810 1.262 10,3 3,02 ASHRAE
    QJT QJT325P 19.300 5.656 1.771 10,9 3,19 ASHRAE
    QJT336P 19.750 5.788 1.828 10,8 3,17 ASHRAE
    QJT348P 20.500 6.007 1.898 10,8 3,17 ASHRAE
    QPT QPT442P 26.000 7.619 2.487 10,45 3,06 ASHRAE
    QPT464P 28.500 8.352 2.688 10,6 3,11 ASHRAE
    QPT488P 29.380 8.610 2.660 11,05 3,24 ISPA
    QPT525P 31.100 9.114 2.880 10,8 3,16 ISPA
    3Φ, 380 / 420V QPT QPT425Y 25,000 7.326 2.380 10,5 3,08 ASHRAE
    QPT525Y 30.400 8.909 2.951 10,3 3,02 ASHRAE
    60Hz 1Φ, 208-230V QJT QJT272K 19.300 5.656 1.755 11 3,22 ASHRAE
    QJT282K 20.100 5.890 1.827 11 3,22 ASHRAE
    QJT325K 23.700 6.945 2.194 10,8 3,17 ASHRAE
    QJT336K 24.200 7.092 2.260 10,71 3,14 ASHRAE
    QJT348K 25,000 7.326 2.313 10,81 3,17 ASHRAE
    QJT362K 26.000 7.619 2.430 10.7 3,14 ASHRAE
    QPT QPT407K 30.100 8.821 2.736 11 3,22 ASHRAE
    QPT442K 31.700 9.289 3.020 10,5 3,08 ASHRAE
    QPT464K 33.300 9.758 3.141 10,6 3,11 ASHRAE
    QPT488K 35.300 10.344 3.461 10,2 2,99 ASHRAE
    QPT525K 36.800 10.784 3.644 10,1 2,96 ASHRAE

    Company kami

    NINGBO AOXIN HVAC bagian CO., LTD is the quality branded compressor Zhejiang agent. And Have been in the refrigeration industry for over 8 years.

    Husus dina méré Refrigeration Compressor na Compressor cadang Bagian , Equipment Control otomatis, Compressor, Refrigerant, HVAC & Sunda Instalasi na Service Equipment

    Urang nyadiakeun jeung  GMCC , SANSUNG, LG  usaha Rotary & Kulkas Compressor, Panasonic Sanyō & Daikin Gulung Compressor,  sarta conditioner hawa na suku cadang kulkas na pamakéan Refrigerant parabot lianna.

    W e nu yakin yén produk urang nyadiakeun keur anjeun kabéh anyar jeung aslina  !!!

    IMG_4077

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Kulkas Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    877697572cof

    ckJ20


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!