Spésifikasi-Constant speed (R22, 1Piston 60Hz 1Φ, 208-230V)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model cooling Capaciy ngasupkeun EER Pulisi Test
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W Kondisi
    R22 1piston 60Hz 1Φ, 208-230V QA QA075K 5.200 1.524 486 10.7 3,14 ASHRAE
    QA092K 6.400 1.875 615 10,41 3,05 ASHRAE
    QA102K 7.150 2.095 662 10,8 3,17 ASHRAE
    QA104K 7.150 2.095 662 10,8 3,17 ASHRAE
    QA106K 7.350 2.154 662 11,1 3,25 ASHRAE
    QA110K 7.600 2.227 705 10,78 3,16 ASHRAE
    QA114K 7.890 2.312 730 10,81 3,17 ASHRAE
    QK QK104K 7.250 2.125 671 10,8 3,17 ASHRAE
    QK125K 8.800 2.579 815 10,8 3,16 ASHRAE
    QK134K 9.350 2.740 874 10.7 3,13 ASHRAE
    QK141K 9.800 2.872 891 11 3,22 ASHRAE
    QK145K 10.100 2.960 918 11 3,22 ASHRAE
    QK147K 10.200 2.989 945 10,79 3,16 ASHRAE
    QK151K 10.550 3.092 981 10,75 3,15 ASHRAE
    QK156K 11.000 3.223 1.018 10,81 3,17 ASHRAE
    QK164K 11.500 3.370 1.045 11 3,22 ASHRAE
    QK173K 12.100 3.546 1.141 10,6 3,11 ASHRAE
    QK178K 12.500 3.663 1.179 10,6 3,11 ASHRAE
    QK175K 12.600 3.692 1.167 10,8 3,16 ASHRAE
    QK182K 12.600 3.692 1.211 10,4 3,05 ASHRAE
    QK185K 12.923 3.787 1.204 10,73 3,15 ASHRAE
    QK191K 13.400 3.927 1.252 10.7 3,14 ASHRAE
    QK208K 14.650 4.293 1.369 10.7 3,14 ASHRAE
    QK222K 15.900 4.659 1.458 10,91 3.2 ASHRAE
    QK230K 16.300 4.777 1.523 10.7 3,14 ASHRAE
    QKS QKS125K 8.700 2.549 763 11,4 3,34 ASHRAE
    QKS134K 9.400 2.755 817 11,51 3,37 ASHRAE
    QKS145K 8.300 2.432 755 10,99 3,22 ASHRAE
    QKS168K 11.450 3.355 1.060 10,8 3,17 ASHRAE
    QKS164K 11.500 3.370 1.009 11,4 3,34 ASHRAE
    QKS173K 12.080 3.540 1.050 11,5 3,37 ASHRAE
    QJ QJ196K 14.100 4.132 1.270 11,1 3,25 ASHRAE
    QJ208K 14.650 4.293 1.356 10,8 3,17 ASHRAE
    QJ222K 15.700 4.601 1.427 11 3,22 ASHRAE
    QJ230K 16.500 4.835 1.510 10,93 3.2 ASHRAE
    QJ250K 17.600 5.158 1.585 11,1 3,25 ASHRAE
    QJ258K 18.200 5.333 1.670 10,9 3,19 ASHRAE
    QJ264K 18.650 5.465 1.710 10,91 3.2 ASHRAE
    QJ278K 19.600 5.744 1.815 10,8 3,16 ASHRAE
    QJ282K 19.850 5.817 1.825 10,88 3,19 ASHRAE
    QJ325K 23.400 6.857 2.228 10,5 3,08 ASHRAE

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    热泵 热水器 2热泵 热水器

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !IMG_2806cof

    ck0J2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!