Spésifikasi-Constant speed (R22, 1Piston 60Hz 1Φ)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model cooling Capaciy ngasupkeun EER Pulisi Test
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W Kondisi
    R22 1piston 60Hz 1Φ, 208-230V QJS QJS196K 13.900 4.073 1.264 11 3,22 ASHRAE
    QJS208K 14.850 4.352 1.303 11,4 3,34 ASHRAE
    QJS250K 17.850 5.231 1.594 11,2 3,28 ASHRAE
    QJS258K 18.600 5.451 1.777 10,47 3,07 ASHRAE
    QJS278K 19.500 5.714 1.789 10,9 3,19 ASHRAE
    QJS282K 20.250 5.934 1.849 10,95 3,21 ASHRAE
    QV QV325K 24.000 7.033 2.172 11,05 3,24 ASHRAE
    QVS QVS250K 18.150 5.319 1.592 11,4 3,34 ASHRAE
    QVS348K 25.200 7.385 2.250 11,2 3,28 ASHRAE
    QVS407K 30.500 8.938 2.750 11,09 3,25 ASHRAE
    QP QP306K 22.600 6.623 2.055 11 3,22 ASHRAE
    QP325K 24.000 7.033 2.162 11,1 3,25 ASHRAE
    QP348K 25.900 7.590 2.312 11,2 3,28 ASHRAE
    QP362K 27.000 7.912 2.455 11 3,22 ASHRAE
    QP376K 27.700 8.117 2.541 10,9 3,19 ASHRAE
    QP390K 29.200 8.557 2.646 11,04 3,23 ASHRAE
    QP407K 30.100 8.821 2.736 11 3,22 ASHRAE
    QP425K 31.900 9.348 2.929 10,89 3,19 ASHRAE
    1Φ, 265V QK QK125Q 8.650 2.535 801 10,8 3,16 ASHRAE
    QK141Q 9.800 2.872 907 10,8 3,17 ASHRAE
    QK164Q 11.500 3.370 1.075 10.7 3,13 ASHRAE
    QK173Q 12.100 3.546 1.142 10,6 3.1 ASHRAE
    QKT QJ222Q 15.800 4.630 1.463 10,8 3,16 ASHRAE
    QJ250Q 18.000 5.275 1.682 10.7 3,14 ASHRAE
    3Φ, 220V QP QP348R 25.900 7.590 2.344 11,05 3,24 ASHRAE
    3Φ, 380V QP QP348U 25.200 7.385 2.400 10,5 3,08 ASHRAE
    QP407U 30.100 8.821 2.787 10,8 3,16 ASHRAE

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    热泵 热水器 2热泵 热水器

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    877697572cofck0J2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!