Spésifikasi Constant speed-2nd Generation (R410A, LSS 60Hz 1Φ, 208-230V)

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Refrigerant ngetik prekuensi Voltaseu Series model ISPA
    cooling Kamampuh ngasupkeun EER Pulisi
    Btu / hr watt watt Btu / W.hr W / W
    R410A LSS 60Hz 1Φ, 208-230V APG APG016KA 15.500 4.539 1.566 9,9 2.9
    APG020KA 20.000 5.856 1.961 10,2 2,99
    APG024KA 23.500 6.881 2.304 10,2 2,99
    APG025KA 25,000 7.320 2.500 10 2,93
    APG029KA 28.800 8.433 2.743 10,5 3,07
    APG031KA 30.800 9.019 2.906 10,6 3.1
    ABG ABG034KA 34.500 10.104 3.286 10,5 3.1
    ABG036KA 36.000 10.544 3.429 10,5 3.1
    ABG038KA 37.500 10.983 3.538 10,6 3.1
    ABG039KA 39.000 11.422 3.679 10,6 3.1
    ABG042KA 42.000 12.301 3.962 10,6 3.1
    ABG049KA 49.400 14.468 4.574 10,8 3.2
    ABG051KA 51.000 14.937 4.722 10,8 3.2

    LG Gulung compressor geus dirancang pikeun aplikasi AC komérsial padumukan jeung lampu jeung téhnologi canggih na. Sanggup ngamangpaatkeun rupa-rupa refrigerants, dioptimalkeun pikeun 15+ aplikasi SEER sarta ogé anjeun bakal bisa ngalaman téhnologi unik kayaning HiPORdina Sistim VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    LG Compressor jeung motor nyadiakeun nilai bermakna na differentiated ka konsumén sustainably ku achieving téknologi hemat kelas dunya eco-friendly & énergi. Mémang LG ieu terus ngembang group of-precision tinggi machining na assembly téknologi ti akumulasi téhnik pikeun generating sustainable pangalusna komponén dunya sarta nyadiakeun total solusi inverter dioptimalkeun pikeun lingkungan padumukan jeung komersial dina urutan pikeun nganteurkeun hiji tingkat kapuasan pikeun sakabéh mitra urang.

    图片 15图片 6

    Pakét & Taliwang

    Gudang urang sorangan pikeun LG Compressor!

    LG aslina Usuk Paket!

    Certified  kayu Usuk Paket!

    Tiap angkatan barang kami pribadi bakal mastikeun !

    IMG_1934IMG_2807


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!