Semi-HERMETIC RECIPROCATING COMPRESSOR R22 R404A R134A R507A RFC 6Cylinders

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Info dasar

    • Seri: RFC
    • Compressor Bahan Awak: Beusi
    • Pamakéan: refrigeration
    • gas Refrigeration: R22, R404A, R134A, R507A
    • Input tegangan: 3Ф 380V-420V / 50HZ; 440V-480V / 60HZ
    • Asal: Zhejiang, Cina
    • Spésifikasi: CE, CCC, ISO9001

     

    Rincian produk

    Spesifikasi konci / Fitur Special Lambaran Data -Technical

    parameter teknis
    model NominalPower

    HP / KW

    Displacementm³ / h  Number ofcylinders×

    × diaméterna

    Stoke

    mm

    Aspirator, haseup klep mm / taun  InjectionVolume L  PowerV / φ / Hz   parameter listrik CrankcaseHeater

    (220V) W

     OilSupply

    metode

    Weight(including

    katirisan minyak) ㎏

     tekenan luhur DL SL  MaxOperating

    Ayeuna (A)

     Starting/Locked

    Ayeuna (A)

    RFC6D-25.2 25 / 18.5 110,5 6 × φ70 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 380/420 YY / 3/50 440-480 YY / 3/60 45 116/193 140 Kapaksa-lubrication 224
    RFC6G-35.2 35 / 25.5 110,5 6 × φ70 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 61 147/262 140 235
    RFC6D-30.2 30/22 126,8 6 × φ75 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 53 135/220 140 228
    RFC6G-40.2 40/30 126,8 6 × φ75 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 78 180/323 140 238
    RFC6D-40.2 40/30 151,6 6 × φ82 × 55 Φ42 (1 + 5/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 78 180/323 140 239
    RFC6G-50.2 50/37 151,6 6 × φ82 × 55 Φ42 (1 + 5/8 ") Φ54 (2 + 1/8 ") 4,75 92 226/404 140 241
    RFC6DS-20.2 20/15 110,5 6 × φ70 / 70 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ42 (1 + 5/8 ") 4,75 37 97/158 140 220
    RFC6DS-25.2 25 / 18.5 126,8 6 × φ75 / 75 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ42 (1 + 5/8 ") 4,75 45 116/193 140 233
    RFC6DS-30.2 30/22 151,6 6 × φ82 / 82 × 55 Φ35 (1 + 3/8 ") Φ42 (1 + 5/8 ") 4,75 53 135/220 140 234

    Fitur ngolah

    mark4The compressors of Daming nyaluyukeun kaayaan kerja béda jeung refrigerants, sarta maximally bisa nyugemakeun sasuai ka nu Anjeun keur Sistim refrigerating.

    mark4téhnologi dimekarkeun, dimensi kompak, volume Leutik na spasi.

    mark4   Tinggi precision machining pikeun mastikeun compressor nu mastikeun jeung baku, puseur pangolahan CNC, Concentricity alatan teknologi processing husus, minimal spasi maot.

    mark4 Operasi ajeg, vibracation leutik jeung nois low, stabilitas Alus.

    mark4  Refrigerant kawas R22 na R404 anu diadopsi ngajaga lingkungan, Sangkan pertengahan & aplikasi hawa tiis.

    mark4  motor listrik ngajaga alat, sensor PTC.

    mark4  Ngagem gear supir tahan, Chrome plated cingcin piston jeung pistons aluminium, Hardened engkol-aci, gesekan Low bearing disetel.

    mark4  Efisien desain piring klep, kapasitas refrigerating tinggi na pamakéan énérgi low, laju komprési efisien, klep Reed dijieunna tina dampak diimpor spring tahan baja.

    mark4  suku cadang umum, merenah pikeun pangropéa.

    cross Rujukan 

     

    cross Rujukan
    item Pedaran Daming Modél modél Copeland Bitzer Modél Kapindahan (KW)
    2 tabung BFS31 C-0300 12.2
    BFS41 C-0400 14,7
    BFS51 C-0500 18,4
    BFS81 C-0800 26,6
    BFS101 C-1000 36
    3 tabung BFS151 C-1500 54
    4 tabung 4S151D 4SLW-1500 73,6
    4S251G 4SHH-2500 73,6
    4S201D 4STW-2000 84,5
    4S301G 4STH-3000 84,5
    6 tabung 6S251D 6SLW-2500 110,5
    6S351G 6SHH-3500 110,5
    6S321D 6STW-3200 126,8
    6S401G 6SJH-4000 126,8
    6S401D 6SUW-4000 151,6
    6S501G 6SKH-5000 151,6
    Ukuran Leutik 2 tabung 2YD-2.2 2DC-2.2 13,5
    2YG-3.2 2DC-3.2 13,5
    2YD-3.2 2CC-3.2 16,2
    2YG-4.2 2CC-4.2 16,2
    Ukuran Leutik 4 tabung (bentuk sagi genep) 4YD-3.2 4FC-3.2 18,1
    4YG-5.2 4FC-5.2 18,1
    4YD-4.2 4EC-4.2 22,7
    4YG-6.2 4EC-6.2 22,7
    4YD-5.2 4DC-5.2 26,84
    4YG-7.2 4DC-7.2 26,84
    4YD-6.2 4CC-6.2 32,48
    4YG-9,2 4CC-9,2 32,48
    Midimum size4 cylinders

    (Wangun sagi genep)

    4YD-8.2 4TCS-8.2 41,33
    4YG-12.2 4TCS-12.2 41,33
    4YD-10.2 4PCS-10.2 48,5
    4YG-15.2 4PCS-15.2 48,5
    4YD-12.2 4NCS-12.2 56,25
    4YG-20.2 4NCS-20.2 56,25
    Badag 4 tabung 4VD-15.2 4H-15.2 73,6
    4VG-25.2 4H-25.2 73,6
    4VD-20.2 4G-20.2 84,5
    4VG-30.2 4G-30.2 84,5
    Badag 6 tabung 6WD-25.2 6H-25.2 110,5
    6WG-35.2 6H-35.2 110,5
    6WD-30.2 6G-30.2 126,8
    6WG-40.2 6G-40.2 126,8
    6WD-40.2 6F-40.2 151,6
    6WG-50.2 6F-50.2 151,6
    tahap ganda 6WDS-20.2 S6H-20.2 110,5
    6WDS-25.2 S6G-25.2 126,8
    6WDS-30.2 S6F-30.2 151,6

     

     

     

     

    Compressor gambar dimensi

    drawing2y

    Bungkusan & kiriman

    • FOB Port: Ningbo Diterangkeun Time: 15- 30 poé
    • Ukuran bungkusan: 49 * 44 * 15 cm beurat Net: 62 kg +
    • Unit per Ékspor karton: 1 Kasar beurat: 70 kg +
    • Dimensi per Unit: 193 × 94 × 87 sentimeter
    • Beurat per Unit: 117 kilogram
    • Ékspor karton Beurat: 117 kilogram
    • Ékspor karton Dimensi L / W / H: 193 × 94 × 87 sentimeter

    DSC_4392 DSC_4401 微 信 图片 _201801151727051 微 信 图片 _201801151727052

    Pembayaran & Taliwang

    Mark1Mark2Mark3Tandaan-Duit

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, L / C

    Rincian pangiriman: dina 30-50 poé sanggeus narima pembayaran pinuh anjeun.

    Kauntungan kalapa primér

    • Pemesanan Leutik Katampi Brand-ngaran Bagian Nagara Asal
    • Distributorships ditawarkeun Patalina Electronic ngalaman Staf
    • Ngabentuk A Héjo Cost-éféktif Produk
    • Approvals internasional Spesifikasi Militér Standar bungkusan
    • Pitur Harga alus Produk Performance Produk
    • Taliwang ajakan Quality Approvals reputasi
    • Nyadiakeun Good Service Sampel Sadia ngaropéa
    • Urang kudu leuwih 30 taun pangalaman profésional salaku produsén of compressor semi-hermetic, gulung compressor, screw compressor, Unit condensing.
    • Simkuring sangkan compressor nurutkeun pamakéan Anjeun
    • Urang kudu nalungtik kuat tur ngamekarkeun tim papanggih sarat Anjeun.
    • Aya loba suppliers bahan baku di sabudeureun pabrik urang, pabrik urang di Zhejiang
    • Urang nyadiakeun compressor kualitas luhur keur loba pausahaan dunya
    • pabrik urang ngagaduhan ISO 9001 jeung nerapkeun sertipikat CE, importantly kami boga pabrik nu badag workshop leuwih 20000sq méter.
    • pemesanan sidang leutik bisa ditarima, sampel nya aya.
    • harga kami geus lumrah tur tetep kualitas luhur pikeun unggal klien.

     Daming


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!