Sanyō Gulung Compressor R407C-B9 (60HZ 380V) Kekecapan High

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    C-SB, C-SC Series Gulung Compressor

    R407C-B9 (60HZ 380V)

    tahap kaluar Pasang kapindahan CompressorModel CompressorCode StartingMethod 60HZ OutlineGraph

    kode

    kapasitas Pulisi
    HP cm³ / blk KW KBTU / h W / W BTU / Wh
    3 3,5 51,8 C-SBN263H9C 80893289 - 11,0 37,6 2,75 9,4 A
    55,7 C-SBN263H9A 80993089 - 11,7 39,9 2,85 9.7 A
    4 66,8 C-SBN303H9A 80994089 - 14,2 48,5 3,05 10,4 A
    4.5 77,4 C-SBN353H9A 80994289 - 16,5 56,3 2,97 10,1 A
    5 83,2 C-SBN373H9A 80995089 - 18,0 61,5 3,05 10,4 A
    6 100,0 C-SBN453H9A 80996089 - 21,0 71,1 2,98 10,2 A
    8 137,0 C-SCN603H9H 80918189 - 29,6 101,0 3,13 10.7 D
    10 171,2 C-SCN753H9H 80810189 - 36,6 124,9 3,24 11,1 E
    12 205,4 C-SCN903H9H 80812189 - 42,9 146,4 3,15 10.7 E

    Feature produk

    1.High & ngalieurkeun tekanan low

    2.Low disada klep ngambang

    segel 3.Tip dijieunna tina résin PPS

    Ngarecah kakuatan 4.Direct pikeun panangtayungan motor

    5.PTFE bearing: parunggu jeung Teflon

    aplikasi

    SB 系列 应用 图

    pak-pakan

    B 系列 包装 图 2 B 系列 包装 图


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!