GMCC R22 Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 230V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-230V Kondisi Test: GX
    SM HSM185S1VFT 18,7 3635 12403 830 4,38 35/370 300 8,1 12,9
    HSM190S1VFT 19,2 3735 12744 853 4,38 35/370 300 8,1 12,9
    HSM195S1VFT 19,7 3810 13000 870 4,38 35/370 300 8,1 12,9
    HSM200S1VFT 20,1 3895 13290 895 4,35 35/370 300 8,1 12,9
    M2 PH190M2A-7FTL 18,9 3780 12897 855 4,42 40/370 292 8,2 12,9
    SF HSF195S1VKT 19,5 3880 13239 872 4,45 40/370 300 9,8 12,9
    HSF290S1VKT 29,0 5850 19960 1330 4,40 45/370 347 9,8 12,9
    SG HSG280S1VKT 28,5 5695 19431 1225 4,65 40/370 310 9,8 12,9
    HSG290S1VKU 29,0 5905 20148 1270 4,65 40/370 310 9,8 12,9
    G2 PH280G2C-7KUL 27,9 5545 18920 1220 4,55 55/400 310 9,8 12,9
    PH290G2C-7KUL 28,7 5730 19551 1245 4,60 55/400 310 9,8 12,9
    PH300G2C-7KUL 29,8 5980 20404 1300 4,60 55/400 310 9,8 12,9
    PH340G2C-7MUL 33,7 6820 23270 1490 4,58 55/400 324 9,8 16,2
    PH360G2C-7MUL 36,0 7255 24754 1585 4,58 55/400 324 9,8 16,2
    Kondisi Test: lebu
    SM HSM185S2UFT 18,7 3245 11072 1055 3,08 35/370 310 8,1 12,9
    HSM205S1UFT 20,5 3540 12078 1105 3,20 40/370 310 8,1 12,9
    G2 PH360G2C-7MU 36,0 6425 21922 1935 3,32 60/400 324 9,8 16,2
    PH370G2C-7MU 37,0 6575 22434 1980 3,32 60/400 324 9,8 16,2

    Feature produk

    1.Use efisien cadar baja éléktromagnétik digabungkeun jeung dioptimalkeun magnét circuit ngitung, achieving design Ultra-Cekap motor compressor

    Struktur mékanis 2.Ultra-Cekap

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    IMG_4078

    The Factory

    erqer

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!