GMCC R22 Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-50HZ-220V Kondisi Test: GX
    SM HSM170V15VFZ 16,9 3300 11260 740 4,46 35/370 290 8,1 12,9
    HSM220V1VFT 22,0 4418 15074 970 4,55 40/370 300 9,8 12,9
    M2 PH190M2A-4FTL1 18,9 3760 12829 845 4,45 35/370 292 8,2 12,9
    PH200M2A-4FTL1 19,9 3960 13512 890 4,45 35/370 292 8,2 12,9
    PH210M2A-4FTL1 20,9 4185 14279 935 4,48 35/370 292 8,2 12,9
    SF HSF210V1VFT 21,0 4180 14262 925 4,52 35/370 303 9,8 12,9
    SG HSG300V1VKU 30,0 6040 20608 1300 4,65 55/400 310 9,8 12,9
    G2 PH290G2C-4KUL1 28,7 5760 19653 1280 4,50 55/400 310 9,8 12,9
    PH300G2C-4KUL1 29,7 5970 20370 1320 4,52 55/400 310 9,8 12,9
    PH310G2C-4KUL 30,8 6135 20933 1370 4,48 55/400 310 9,8 12,9
    PH315G2C-4KTL1 31,3 6280 21427 1395 4,50 55/400 310 9,8 12,9
    PH400G2CS-4MUL 39,8 8095 27620 1800 4,50 55/400 354 9,8 16,2
    TG HTG420V1VMU 41,8 8490 28968 1930 4,40 55/400 380 9,8 16,2
    m3 PH400M3CS-4MUL 39,8 7990 27262 1815 4,40 60/400 381 9,8 16,2
    PH410M3CS-4MUL 41,0 8270 28217 1880 4,40 60/400 381 9,8 16,2
    PH420M3CS-4MUL 42,0 8500 29002 1925 4,42 60/400 381 9,8 16,2
    PH430M3CS-4MUL 42,6 8575 29258 1950 4,40 60/400 381 9,8 16,2
    PH430M3CS-4MUL1 42,6 8655 29531 1985 4,36 65/400 381 9,8 16,2
    PH440M3CS-4MUL1 43,6 8815 30077 2015 4,37 60/400 381 9,8 16,2
    PH450M3CS-4MUL1 45,1 9140 31186 2100 4,35 60/400 381 9,8 16,2
    SQ HSQ440V1VMU 43,6 8920 30435 1960 4,55 60/400 381 9,8 16,2

    Feature produk

    1.Use efisien cadar baja éléktromagnétik digabungkeun jeung dioptimalkeun magnét circuit ngitung, achieving design Ultra-Cekap motor compressor

    Struktur mékanis 2.Ultra-Cekap

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!