GMCC R22 Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 220V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

     

    Series modél has Displ. cooling Kamampuh kakuatan Pulisi kapasitor Compressor Jangkungna Ngurangan pipe ID Sucition pipe ID nyarios
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    tegangan lega 1Φ-50HZ-220V Kondisi Test: lebu
    M2 PH210M2A-4FTSH 20,9 3785 12914 1215 3,12 45/370 293 8,1 12,9
    PH215M2A-4FTSH 21,4 3885 13256 1245 3,12 45/400 293 8,1 12,9
    G2 PH290G2C-4FTSH 28,7 5170 17640 1960 2,64 324 9,8 12,9

    Feature produk

    1.use efisien cadar baja éléktromagnétik digabungkeun jeung dioptimalkeun magnét circuit ngitung, achieving design Ultra-Cekap motor compressor

    Struktur mékanis 2.Ultra-Cekap

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    IMG_4077 GMCC 2345 截图 20170408124900IMG_4078


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!