CMA LG Reciprocating R600A fridge Kulkas & freezer Hotspot Compressor

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Tetep-frékuénsi: ★ Series CMA R600a (Test Kondisi: Refrigeration System)

    Peunteun model Eva / Cond '= 35 ℃ / 45 ℃
    PTC / * M ~ RSCR, * G ~ RSIR e-PTC / RSCR
    cooling Kamampuh kakuatan Pulisi EER    kakuatan  Pulisi EER
    (Kcal / hr) (W / hr) (Btu / hr)  (W) (W / W) (Btu / W.hr) (W / hr) (W)  (W / W)  (BTU / Wh)
    220 ~ 240V 50Hz CMA057NAEM 71 83 283 41 2,02 6,89 83,00 40,00 2,09 7,15
    CMA062NAEM 81 95 323 47 2,02 6,89 95,00 48,00 2,08 7,12
    CMA069NAEM 90 104 357 52 2,02 6,89 104,00 50,00 2,08 7,09
    CMA075NAEM 98 114 391 57 2,02 6,91 114,00 55,00 2,08 7,10
    CMA082NAEM 107 124 425 61 2,02 6,91 124,00 60,00 2,07 7,08
    CMA089NAEM 116 134 4559 66 2,03 6,92 134,00 65,00 2,07 7,08
    CMA098NAEM 128 149 510 75 1.99 6,78 149,00 74,00 2,03 6,92
    CMA110NAEM 141 164 560 86 1,91 6,51 164,00 85,00 1,94 6,62
    CMA121NBEM 157 182 623 96 1,91 6,51 182,00 94,00 1,94 6,62
    CMA057NHEM 70 81 277 43 1,90 6,48 81,00 41,00 1,97 6,72
    CMA062NHEM 81 94 320 48 1,95 6,64 94,00 47,00 2,01 6,86
    CMA069NHEM 86 99 340 51 1,93 6,60 99,00 50,00 1.99 6,80
    CMA075NHEM 99 115 393 59 1,94 6,64 115,00 8.00 1.99 6,81
    CMA082NHEM 105 122 418 63 1,93 6,60 122,00 62,00 1,98 6,76
    CMA089NHEM 114 133 454 71 1,87 6,40 133,00 70,00 1,91 6,53
    CMA098NHEM 129 150 512 79 1,91 6,51 150,00 77,00 1,94 6,64
    CMA057NJEG 71 83 283 48 1,74 5,93
    CMA062NJEG 80 93 317 54 1,73 5,92
    CMA069NJEG 86 99 340 57 1,73 5,91
    CMA075NJEG 99 115 393 67 1,73 5,90
    CMA089NJEG 106 123 419 71 1,73 5,90
    CMA082NJEG 114 133 453 77 1,73 5,89
    CMA098NJEG 128 149 510 87 1,72 5,89
    CMA098NJEM 126 147 501 85 1,72 5,89
    100V50Hz CMA057NAAG 68 79 269 47 1,68 5,74
    100V60Hz CMA057NAAG 81 95 323 54 1,73 5,92
    100V55Hz CMA069NHAM 87 101 344 49 1,70 5,80
    100V60Hz CMA069NHAM 101 118 402 64 1,84 6,27
    100V50Hz CMA075NHAM 99 115 393 67 1,71 5,85
    100V60Hz CMA075NHAM 113 131 447 73 1,80 6,14
    220 ~ 240 50Hz CSA057NHEG 70 81 227 55 1,47 5,02
    CSA062NHEG 74 86 294 58 1,49 5,10
    CSA069NHEG 84 98 334 62 1,57 5,35
    CSA075NHEG 96 111 379 72 1,54 5,26
    CSA075NHEM 96 111 379 69 1,61 5,51
    CSA057NJEG 71 83 283 62 1,33 4,53
    CSA075NJEG 94 109 374 82 1,33 4,53
    100V50Hz CSA043NHAG 48 56 190 50 1,12 3,82
    100V60Hz CSA043NHAG 55 64 218 49 1,30 4,42
    100V55Hz CSA062NHAG 73 85 292 62 1,37 4,36
    100V60Hz CSA062NHAG 90 104 357 67 1,55 5,30
    100V50Hz CSA069NHAG 82 95 326 67 1,42 4,86
    100V60Hz CSA069NHAG 97 113 385 73 1,55 5,28
    115V ~ 60Hz CSA057NHCG 81 94 320 62 1,52 5,19
    CSA069NHCG 96 111 379 73 1,52 5,20
    CSA075NHCG 111 129 439 84 1,53 5,22

    Feature produk

    1.Con-rod
    2.Hi-efisiensi
    3.Low noise & Geter
    4.Hi-reliabiliti

    Rincian produk

    LG-CMA

    Rincian packing

    LG packing2 LG packing1

    aplikasi

    Ukuran sedeng kulkas / freezer

    冰箱 压缩机 冰箱

    The Factory

    LG 天津 工厂


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!