GMCC Héjo Refrigerant usaha Rotary AC Lingkungan Friendly Compressor R32 230V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-230V Kondisi Test: ISPA
    SM KSM113SIVFE 11,3 3465 11822 825 4,20 35/370 290 8,1 12,9
    SG KSG186S1VFE 18,6 5660 19311 1330 4,26 55/400 310 9,8 16,2
    KSG196S1VMU 19,6 5980 20403 1405 4,26 55/400 310 9,8 16,2
    KSG250S1VMU 25,0 7780 26544 1810 4,30 55/400 340 9,8 16,2

    Feature produk

    ukuran 1.Minimum

    efisiensi énergi 2.High APF

    noise 3.Low na Geter

    frékuénsi 4.High tur rasio komprési badag

    Rincian produk

    环保 冷媒 1

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    IMG_4077 GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!