GMCC R410A Maneuh frékuénsi Air Conditioning usaha Rotary Compressor 230V 50HZ

Pondok Description:

compressors urang anu di kualitasna alus sarta harga lumrah, aya rentang spésifikasi kami nyadiakeun saperti kieu:

brand kawentar 1.Various, GMCC, LG, Samsung, DAIKIN, Sanyō jsb

2.Only brand anyar jeung aslina packing compressor of condittioning hawa sarta freezer compressor.

3.household na compressor komérsial.

4.Large rentang kapasitas cooling: rumah tangga: biasana 7000 ~ 30000BTU; Komérsial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage jeung frékuénsi rentang: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60HZ.

 

 

 


  • FOB Harga: $ Negotiable
  • Paking Jumlah: 9 ~ 120Pieces / karton
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Fatory Supply Kamampuhan: 50 Million Potongan per Taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    13123

    brand kawentar

    parusahaan urang mangrupakeun agén of compressor brand kasohor nu kaasup GMCC, LG, Samsung, Sanyō, DAIKIN, nyadiakeun compressors kinerja pangalusna

    rupa modél

    Dina raraga nawiskeun Anjeun portopolio produk rupa ngeunaan AC compressor na refrigeration compressor, rentang kami nyertakeun tunggal, kembar, dua panggung compressor usaha Rotary sarta tekanan lemah sareng tekanan tinggi di gulung compressor.It nyandak nyadiakeun anjeun kalayan rojongan lengkep dina sakabéh aplikasi pangabutuh anjeun.

    kualitas

    Kalawan kualitas produk jeung sistem meunteun kaamanan anu ngalaksanakeun kualitas dasar sarta evaluasi kaamanan pikeun produk di unggal tahap produksi. Dina sistem Gerbang kualitas, sadaya produk urang ngajalanan dipariksa kaamanan di unggal gapura kualitas dumasar kana Daptar pariksa a, ngahulag Kotamadya Sukabumi produk kalawan kualitas atawa kaamanan isu.

    Urang ogé geus kahontal pangakuan kualitas urang jeung kelestarian ti Eropa, Amerika Utara, Cina jeung Jepang.

    Rojongan palanggan

    Urang janji pikeun nganteurkeun hiji tingkat satisfying pikeun sakabéh panggung bisnis Anjeun nu ngaleuwihan ekspektasi konsumén urang, sarta narékahan pikeun nyadiakeun nilai pangluhurna jeung konsumén urang ngaliwatan hiji gancang, akurat tur differentiated jasa & solusi salaku pasangan bisnis Anjeun.

    Series modél has Displ. (Cc) Cooling Kamampuh (W) | (Btu) Kakuatan (W) Pulisi (W / W) Kapasitor (μ F / V) Compressor Jangkungna (mm) Ngurangan pipe ID (mm) Nyeuseup pipe ID (mm) nyarios
    1φ-50HZ-230V Kondisi Test: GX
    SM ASM125S1VFT 12,5 3570 12180 840 4,25 35/370 292 8,1 12,9
    ASM127S1VFT 12,7 3680 12556 860 4,28 35/370 292 8,1 12,9
    ASM130S1VDZ 13,0 3740 12760 880 4,25 35/370 290 8,1 9,8
    M2 PA180M2AS-7KUL 17,8 5215 17793 1235 4,22 35/370 340 8,1 12,9
    PA185M2AS-7KUL 18,5 5420 18492 1285 4,22 35/370 340 8,1 12,9
    PA190M2AS-7KUL 18,9 5475 18680 1310 4,18 35/370 340 8,1 12,9
    PA200M2A-7FUL 20,0 5690 19414 1380 4,12 35/370 320 9,8 12,9
    PA215M2AS-7KTL 21,6 6245 21307 1515 4,12 35/370 344 8,1 12,9
    SF ASF190S1VKT 19,0 5590 19072 1290 4,33 50/370 330 8,1 12,9
    G2 PA186G2C-7KUL 18,6 5370 18322 1280 4,20 55/400 310 9,8 12,9
    PA196G2C-7KNL 19,6 5675 19362 1305 4,35 55/400 310 9,8 12,9
    PA221G2C-7MUL 21,9 6420 21904 1465 4,38 55/400 310 9,8 16,2
    SG ASG185S1VMU 18,5 5630 19209 1295 4,35 40/400 310 9,8 16,2
    ASG315S1VMU 31,5 8950 30536 2080 4,30 60/400 340 9,8 16,2

    Feature produk

    efisiensi 1.Higher

    Biaya 2.Lower dibandingkeun jeung compressor ngagugulung

    réliabilitas 3.High

    Rincian produk

    T3 (3) T3 (2)

    Rincian packing

    Sadaya produk anu dipak dina karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    The Factory

    erqer

    IMG_4077 GMCC


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!
    WhatsApp Online Chat!