GMCC R410A T3 Air Conditioner Rotary Kompresor 60Hz 230V

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    Series model khas Displ. cooling Kapasitas Power COP kapasitor kompresor Dhuwur Kalong Pipe ID Sucition Pipe ID Tetembungane
        (Cc) (W) (Btu / h) (W) (W / W) (ΜF / V) (Mm) (Mm) (Mm)  
    1Φ-60Hz-230V
    SM ASM103N11UFZ 10.3 3075 10492 975 3.15 35/370 297 8.1 12,9
    ASM106N1UFT 10,6 3185 10867 1020 3,12 35/370 297 8.1 12,9
    M2 PA140M2AS-3KTM1 13,9 4200 14330 1365 3,08 45/400 322 9.8 12,9
    PA150M2AS-3KUM 15,0 4585 15644 1490 3,08 45/370 325 9.8 12,9
    PA155M2AS-3KTM1 15.7 4800 16378 1510 3,18 45/400 321 9.8 12,9
    PA160M2AS-3KTM1 16,0 4820 16446 1540 3.13 45/400 322 9.8 12,9
    G2 PA165G2CS-3KTM1 16,5 4950 16889 1660 2,98 60/400 310 9.8 12,9
    PA175G2CS-3KUM 17,5 5320 18152 1690 3.15 60/400 310 9.8 12,9
    PA180G2CS-3KTM 18,0 5435 18544 1765 3,08 60/400 310 9.8 12,9
    PA185G2CS-3MUMA 18,6 5680 19380 1820 3,12 55/400 310 9.8 16,2
    PA190G2CS-3KTM 19,0 5750 19619 1885 3,05 55/400 310 9.8 12,9
    PA195G2CS-3KTM 19,6 5950 20301 1920 3,10 55/400 310 9.8 12,9
    PA200G2CS-3KTM 20,0 6080 20745 1990 3,06 55/400 310 9.8 12,9
    PA205G2CS-3KTM 20,8 6310 21530 2025 3,12 55/400 310 9.8 12,9
    PA210G2CS-3KUM 21,2 6460 22042 2080 3,11 55/400 310 9.8 12,9
    PA215G2CS-3KUM 21,5 6610 22553 2145 3,08 55/400 310 9.8 12,9
    PA235G2CS-3KUM 23,5 7140 24362 2315 3,08 55/400 344 9.8 12,9
    PA240G2CS-3MTM 24,2 7410 25283 2390 3,10 55/400 344 9.8 16,2
    PA250G2CS-3KUM 25,1 7630 26034 2475 3,08 55/400 344 9.8 12,9
    PA260G2CS-3MTM 26,0 8000 27296 2500 3,20 55/400 310 9.8 16,2
    SG ASG170N1WFT 17,0 6040 20608 1405 4,30 40/400 310 9.8 16,2 GX ▲
    ASG240N1SMT 24,0 7345 25061 2295 3,20 40/400 310 9.8 16,2
    ASG260N1SMU 26,0 7986 27248 2458 3.25 60/400 310 9.8 16,2
    SQ ASQ270N1SMT 27,0 8300 28320 2595 3,20 55/400 380 9.8 16,2
    ASQ310N1SMT 29,0 9530 32516 2979 3,20 55/400 380 9.8 16,2

    Feature Products

    sawetara 1.Full saka modhél karo lapangan aplikasi sing wiyar

    2.Covering konstanta-voltase seri produk 1 ~ 3HP global-frekuensi

    3.Environment loropaken, aman, efisien lan ekonomi

    Details Products

    T3 (3) T3 (2)

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    IMG_4078

    ing pabrik

    erqer

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!