Keterangan Constant kacepetan (R22, LSS 60Hz 3Φ, 380V / 460V)

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    refrigerant Koleksi frekuensi voltase Series model ARI
    cooling Kapasitas input EER COP
    Btu / hr Watts Watts Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 60Hz 3Φ, 380V SQ SQ028UA 28.500 8.353 2.639 10.8 3.17
    SQ036UA 36,000 10.551 3.333 10.8 3.17
    SQ042UA 41.000 12.016 3.796 10.8 3.17
    SBA SBA049UA 48.100 14.100 4.182 11.5 3,37
    SBA052UA 52.000 15.240 4.520 11.5 3,37
    SBA057UA 56.100 16.442 4.878 11.5 3,37
    SBA061UA 59.700 17.496 5.191 11.5 3,37
    SR SR047UA 47.600 13.951 4.327 11 3,22
    SR049UB 49.500 14.508 4.540 10.9 3,19
    SR049UC 49.500 14.508 4.540 10.9 3,19
    SR053UA 53.000 15.533 4.818 11 3,22
    SR061UA 61.500 18.025 5.590 11 3,22
    SR071UA 71.000 20.809 6.455 11 3,22
    SR081UA 77.500 22.714 7.110 10.9 3,19
    3Φ, 460V SR SR049SA 49.500 14.508 4.670 10,6 3,11
    SR061SA 61.500 18.025 5.490 11,2 3,28
    SR073SA 70.000 20.516 6.570 10.7 3,12
    SR081SA 78.000 22.860 7.220 10.8 3.17

    LG Kompresor lan motor nyedhiyani nilai migunani lan dibedakno kanggo pelanggan dosanira dening nampa teknologi daya kelas donya Eco-loropaken & energi. Pancen LG wis terus-terusan suwe saya apik klompok-dhuwur tliti mesin lan Déwan teknologi saka nambah Techniques kanggo ngasilaken sustainable paling komponen donya lan nyedhiyani total solusi mesin optimized kanggo lingkungan omah lan komersial supaya ngirim tingkat kepuasan kanggo kabeh kita partners.

    QQ 图片 20170720164709

    Optimized Kompresor Dhuwur

    Kanthi menet loro pigura utama lan ngisor sumbu vertikal digawe kang mbenakake Alignment lan efficiency dening minimalake resistance.

    Dhuwur optimized lan bobot wis suda dening mencet pigura ngisor menyang awak Nihan lan banjur welding.

    1

    Mekanisme Force Gas

    mekanisme segel tip bisa disadvantageous kanggo mekanisme pasukan gas amarga potensial bocor sing bisa dumadi liwat tip segel reresik. mekanisme pasukan Gas ngompliti meksa penengah kanggo segel gulung pesawat lan nyilikake bocor, mangkono nggawe iku bisa kanggo desain kompresor efficiency dhuwur.

    2

    Mekanisme miwiti New

    path Relief ing gulung orbit mbenakake fungsi maneh kompresor dening saéngga gas meksa penengah kepepet kanggo cepet uwal nalika kompresor nerangake mandeg.

    3

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!