Keterangan Constant kacepetan (R22, LSS 50Hz)

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

     

    refrigerant Koleksi frekuensi voltase Series model ARI
    cooling Kapasitas input EER COP
    Btu / hr Watts Watts Btu / W.hr W / W
    R22 LSS 50Hz 1Φ, 220 / 240V SQ SQ038PA 30.800 9.027 2.860 10.8 3.17
    SQ042PA 34.200 10.023 3.138 10.9 3,19
    SQ042PB 34.200 10.023 3.138 10.9 3,19
    SQ042PC 34.300 10.053 3.295 10.4 3,05
    3Φ, 380 / 420V SQ SQ042YA 34,000 9.965 3.148 10.8 3.17
    SB SB061YA 50.800 14.889 4.660 10.9 3,19
    SBA SBA049YA 40.900 12.000 3.466 11.8 3,46
    SBA049YB 40.900 12.000 3.556 11.5 3,37
    SBA052YA 43.700 12.808 3.703 11.8 3,46
    SBA052YB 42.500 12.456 3.829 11,1 3.25
    SBA054YA 45,000 13.188 3.810 11.8 3,46
    SBA057YA 47.600 13.950 4.033 11.8 3,46
    SBA057YB 47.600 13.950 4.140 11.5 3,37
    SBA061YA 50.700 14.859 4.296 11.8 3,46
    SBA061YB 49.200 14.420 4.393 11,2 3,28
    SBA061YM 50.500 14.800 4, 400 11.5 3,36
    Sbb SBB052YA 43.800 12.837 3.590 12,2 3.58
    SBB052YB 43.700 12.807 3.703 11.8 3,46
    SR SR049YA 41.500 12.163 3.807 10.9 3,19
    SR055YA 46.500 13.628 4.227 11 3,22
    SR061YA 49.500 14.508 4,500 11 3,22
    SR073YA 58.500 17.145 5.320 11 3,22
    SR081YA 64,000 18.757 5.981 10.7 3,14

    The LG Gulung kompresor wis dirancang kanggo aplikasi online kahanan komersial omah lan cahya nganggo pilihan teknologi sawijining. Saged nggenepi macem-macem refrigerants, optimized kanggo 15+ aplikasi sidik lan sampeyan uga bakal bisa nemu teknologi unik kayata HiPORing sistem VRF.

    QQ 图片 20170720164709

    LG Kompresor lan motor nyedhiyani nilai migunani lan dibedakno kanggo pelanggan dosanira dening nampa teknologi daya kelas donya Eco-loropaken & energi. Pancen LG wis terus-terusan suwe saya apik klompok-dhuwur tliti mesin lan Déwan teknologi saka nambah Techniques kanggo ngasilaken sustainable paling komponen donya lan nyedhiyani total solusi mesin optimized kanggo lingkungan omah lan komersial supaya ngirim tingkat kepuasan kanggo kabeh kita partners.

    图片 72图片 6

    Paket & Delivery

    Warehouse kita dhewe kanggo LG Kompresor!

    LG asli Pallet Paket!

    Certified  Kayu Pallet Paket!

    Saben kumpulan barang kita bakal wong konfirmasi !

    IMG_1936

    W Und ME


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!