R22 Inverter & loro tataran B Series efficiency dhuwur gulung kompresor

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    HP

    Power

    Source

    Modle

    Performance

    管路 连接

    Power

    kapasitas cooling

    input

    Power

    Listrik

    COP

    Displ

    cm 3/ r

    nyedhot

    Pipe

    mm

    discharge

    Pipe

    mm

    KW

    BTU / H

    KW

    A

    W / W

    5

    INV.Power

    JT100BHV

    190V / 90Hz

    15,2

    51800

    5,84

    20,9

    2.6

    53,9

    Φ19.1

    Φ9.5

    5

    INV.Power

    JT100BHVYE

    383V / 90Hz

    15,2

    51800

    5,84

    10,6

    2.6

    53,9

    Φ19.1

    Φ9.5

    5

    INV.Power

    JT100BAVTYE

    383V / 90Hz

    15,2

    51800

    5,84

    10,6

    2.6

    53,9

    Φ22.2

    Φ12.7

    5

    380V / 50Hz

    JT100BATYE

    380V / 50Hz

    9,34

    31800

    2,97

    5,28

    3,14

    53,9

    Φ19.1

    Φ12.7

    5

    380V / 50Hz

    JT160BATYE

    380V / 50Hz

    15

    51200

    4,63

    8.06

    3,24

    83,1

    Φ19.1

    Φ12.7

    5

    380V / 50Hz

    JT160BATY1L

    380V / 50Hz

    15

    51200

    4.66

    8.6

    3,22

    83,1

    Φ19.1

    Φ12.7

     D 型 并联 压缩机 标准 尺寸 R22

    B 型 尺寸 R22

    kawontenan test

    penguapan suhu

    kondensasi suhu

    Supercooling

    Superheat

    Temp lingkungan

    kompresor

    7.2 ℃

    54,4 ℃

    8.3 ℃

    27,8 ℃

    35 ℃


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!