R22 B Series efficiency dhuwur gulung kompresor

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    The efficiency paling saka standar ing industri
      High - tliti mesin, Déwan technologyand lenga unik - teknologi film sealing wis ngrambah efficiency dhuwur.
    Tingkat paling teknologi sepi ing industri
      Geter statis lan kurang saka tingkat dhuwur sing temen maujud kanthi nggunakake struktur non-kontak.
    Dhuwur linuwih lan urip dawa
      Amarga kompresor gulung wis bagean obah kurang, wis gawe kaget bola kurang lan kacepetan ngusapake kurang, supaya nduweni dhuwur linuwih lan urip dawa.
    Ing sawetara voltase operasi iku sudhut
      Cocog kanggo desain voltase saka pasar, njupuk safety normal kompresor ing sawetara plus utawa minus 10%.
    banget kualitas lan regane cukup
      Menakake desain sistem air conditioning, ngurangi mbukak desain, ngurangi biaya lengkap, lan nambah daya saing pasar.

    图片 12

     MODEL

    A

    B

    C

    D

    e

    F

    JT100BHV (YE)

    451,8

    263

    265,5

    448

    124,4

    114,3

    JT100BATYE

    455,9

    319,2

    311,7

    496

    65,2

    136


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!