GMCC R410A Telpon frekuensi Air Conditioning Rotary Kompresor 230V 50HZ

Short Description:

compressors kita ing kualitas dhuwur lan rega cukup, ana sawetara specification kita nyedhiyani minangka nderek:

account misuwur 1.Various, GMCC, LG, SAMSUNG, Daikin, Sanyo etc.

2.Only account anyar lan asli packing kompresor saka condittioning online lan mesin pembeku kompresor.

3.household lan kompresor komersial.

4.Large sawetara kapasitas cooling: kluwarga: biasane 7000 ~ 30000BTU; Commercial: 3 ~ 12HP.

5.Voltage lan frekuensi range: 115V, 220V, 230V, 240V, 380V, 440-460V; 50HZ & 60Hz.

 

 

 


  • Potongan: $ Negotiable
  • Packing Panggil: 9 ~ 120Pieces / Karton
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Fatory Sumber Kabisan: 50 Yuta Bagéyan saben taun
  • Port: Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    13123

    account misuwur

    Our company agen saka kompresor account kacathet kang kalebu GMCC, LG, SAMSUNG, Sanyo, Daikin, nyediakake compressors kinerja sing paling apik

    macem-macem model

    Supaya kanggo kurban sing portofolio produk macem-macem kahanan online kompresor lan kulkasan kompresor, sawetara kita isine siji, kembar, loro tataran saka kompresor Rotary lan tekanan cendhek lan tekanan dhuwur saka gulung compressor.It mbisakake kanggo nyedhiyani sampeyan karo dhukungan lengkap ing kabeh aplikasi kabutuhan.

    Quality

    Kanthi produk kualitas lan sistem evaluasi safety sing performs kualitas dhasar lan evaluasi safety kanggo produk ing saben tataran produksi. Ing sistem gapura kualitas, kabeh produk kita ngalami mriksa safety ing saben gapura kualitas adhedhasar Priksa a, nyegah pengiriman produk karo kualitas utawa safety masalah.

    Kita uga wis ngrambah pangenalan kualitas lan sokongan saka Eropa, Amerika Utara, Cina lan Jepang.

    Dhukungan pelanggan

    Kita janji kanggo ngirim tingkat marem kanggo kabeh tataran bisnis sing ngluwihi pangarepan kita pelanggan, lan usaha kanggo nyedhiyani paling inggil kanggo kita pelanggan liwat cepet, akurat lan dibedakno layanan & solusi minangka partner bisnis.

    Series model khas Displ. (Cc) Cooling Kapasitas (W) | (Btu) Power (W) COP (W / W) Kapasitor (μ F / V) Kompresor Dhuwur (mm) Discharge Pipe ID (mm) Nyedhot Pipe ID (mm) Tetembungane
    1φ-50HZ-230V Kawontenan Test: GX
    SM ASM125S1VFT 12,5 3570 12180 840 4.25 35/370 292 8.1 12,9
    ASM127S1VFT 12,7 3680 12556 860 4,28 35/370 292 8.1 12,9
    ASM130S1VDZ 13.0 3740 12760 880 4.25 35/370 290 8.1 9.8
    M2 PA180M2AS-7KUL 17.8 5215 17793 1235 4,22 35/370 340 8.1 12,9
    PA185M2AS-7KUL 18,5 5420 18492 1285 4,22 35/370 340 8.1 12,9
    PA190M2AS-7KUL 18,9 5475 18680 1310 4,18 35/370 340 8.1 12,9
    PA200M2A-7FUL 20,0 5690 19414 1380 4,12 35/370 320 9.8 12,9
    PA215M2AS-7KTL 21,6 6245 21307 1515 4,12 35/370 344 8.1 12,9
    SF ASF190S1VKT 19,0 5590 19072 1290 4.33 50/370 330 8.1 12,9
    G2 PA186G2C-7KUL 18,6 5370 18322 1280 4,20 55/400 310 9.8 12,9
    PA196G2C-7KNL 19,6 5675 19362 1305 kirang langkung 4,35 55/400 310 9.8 12,9
    PA221G2C-7MUL 21.9 6420 21904 1465 4,38 55/400 310 9.8 16,2
    SG ASG185S1VMU 18,5 5630 19209 1295 kirang langkung 4,35 40/400 310 9.8 16,2
    ASG315S1VMU 31.5 8950 30536 2080 4,30 60/400 340 9.8 16,2

    Feature Products

    efficiency 1.Higher

    biaya 2.Lower dibandhingake karo kompresor gulung

    linuwih 3.High

    Details Products

    T3 (3) T3 (2)

    Details packing

    Kabeh barang wis dikempalken ing karton seaworthy

    包装 细节 图 包装 细节 图 2

    aplikasi

    应用 领域 图

    ing pabrik

    erqer

    IMG_4077 GMCC


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!